Ridgidtools.hu
RIDGID ajándék minden rendeléshez

Válassza ki végre azt a kamerát, amely minden követelményét kielégíti

Ne engedjen a kompromisszumoknak. Nem kell választania a kompakt, kifinomult hardver és a funkciókkal teli szoftver között. A RIDGID SeeSnake M40 ellenőrző kamera ezt a három fontos funkciót ötvözi.

A szilárd fém váz egy védődob támasztéka, amelyben egy 40 méteres strapabíró, de mégis rugalmas optikai kábel van feltekerve, amelyet 38 - 203 mm-es csövekhez terveztek. A tolókábelek magas mechanikai ellenálló képessége, és a kiváló csőáthaladási tulajdonsága teszi a RIDGID kamerákat páratlanokká. A keret tartalmaz egy edzett műanyag dokkoló rendszert a RIDGID CS6x, monitor felszereléséhez, amely az ellenőrző rendszer nagyteljesítményű agya.

Csatornavizsgáló kamerák

Rugalmassága maximális kényelmet nyújt a legigényesebb körülmények között is. A monitor segítségével mindig az optimális látószöget érheti el.

A monitor biztosítja a tökéletes végeredményt az ellenőrzés során. A HDR érzékelőknek köszönhetően az objektív hatótávolsága megnő, ami a sötét területek csökkenését eredményezi, és tiszta, jól megvilágított képet kap.

A TiltSense funkció lehetővé teszi a cső hajlásának rögzítését. A monitoron látható ikon valós időben tájékoztatja az elhajlás állapotáról.
RIDGID kamerarendszer

Az önszintező fej mindig vízszintesen tartja a képet, ennek köszönhetően mindig áttekintheti a folyamatot.

A beépített szonda közvetlenül a kamera feje mögött garantálja a pontos helymeghatározást egy 512Hz frekvenciát befogadó lokátor segítségével.

A HQ SOFTWARE lehetővé teszi a monitorozás lejátszását egy másik eszközön. Kompatibilis mind az iOS, mind az Android készülékekkel. A monitorozás közvetlenül feltölthető USB-re. A program segítségével lehetősége van a naplók archiválására, szerkesztésére és kézbesítésére is.

A RIDGID SeeSnake M40 rendszer tulajdonságainak köszönhetően a megfigyelési protokollok olyan szinten vannak, hogy azok elkápráztassák Önt és ügyfeleit.

Csövek vizsgálatával és feltérképezésével foglalkozik? Szeretne tanácsot kérni a megfelelő tisztító vagy ellenőrző kamera kiválasztásához?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és szakembereink örömmel adnak tanácsot és bemutatják a gépeket. Segítenek a megfelelő műszaki megoldás megtervezésében. Lépjen kapcsolatba velünk a 06 70 417 6555 telefonszámon vagy az info@antprofitools.hu címen

M40 kamerarendszer

1. ábra - RIDGID Csatornavizsgáló kamerarendszer SeeSnake® Compact M40 (Ø 40 - 150 mm) ideális karbantartó munkákhoz

M40 kamerarendszer

2. ábra - A monitor helyzetének beállítási lehetősége a dokkoló rendszeren


 

Szervíz formanyomtatvány

Akció katalogusok
Katalógus RIDGID
Szolgáltatásaink:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája