Ridgidtools.hu
Mennyiségi kedvezmény RIDGIDmach-tech 2024

RIDGID SeeSnake CSx Hordozható Wi-Fi modul kamerákhoz

 • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
 • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
 • Garanciális és jótállás utáni szerviz
 • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

RIDGID SeeSnake CSx Hordozható Wi-Fi modul kamerákhoz

A CSx VIA az ingyenes HQx® Live alkalmazást használja a kamerafunkciók, valamint a távolságmérés és a szonda helyének távoli vezérlésére. A CSx VIA kompatibilis a TruSense® technológiával, és lehetővé teszi a TruSense funkciókat az alkalmazásban. Használja az állítható HQx dokkolót rugós kerettel a kijelzőeszközök széles skálájának felszereléséhez a vizsgálatok optimális ellenőrzéséhez bárhol.

FLEXIBILITÁS

 • Kényelem és rugalmasság, amelyek igény szerint felcserélhetők. Különféle kábeltekercsek a dob csatlakozóján keresztül.
 • A HQx dokkolóalap felszerelelhető bármely RIDGID SeeSnake Compact dobra, vagy szabadon álló alapként is használható.
MULTI KÁBEL KOMPATIBILITÁS

 • A CSx VIA kompatibilis az összes RIDGID SeeSnake kábellel, beleértve a Standard és Mini kábeleket is a SeeSnake Standard & Mini CSx VIAMunt tartójával.
KÖNNYŰ CSATLAKOZÁS WI-FI

 • Megbízható kapcsolat a CSx VIA és a mobil kijelző között a nagyobb termelékenység érdekében a HQx Live vagy a Windows rendszerhez készült HQ szoftverrel.

ÉRTESÍTÉSEK

 • Gyors, valós idejű e-mail, szöveges vagy fényképes és videós kommunikáció az ügyfelekkel vagy kollégákkal közvetlenül a munkahelyéről.

 • A SeeSnake CSx VIA modul közvetlenül csatlakoztatható a RIDGID® SeeSnake® microDrain®, microReel®, nanoReel®, Compact Series és rM200 sorozatú kábeldobokhoz. Ha CSx VIA Wi-Fi modullal párosítja a SeeSnake Standard és Mini számára készült CSx VIA rögzítő segítségével, a jelek bármelyik kamerafejből a SeeSnake Standard vagy Mini kábeltekercsen keresztül jutnak el a saját megjelenítőeszközére.
 • A SeeSnake® Standard és Mini rendszerekhez készült CSx VIA Mount Wi-Fi tartó lehetővé teszi az átvitelt bármely SeeSnake Standard vagy Mini kamerakábelről a CSx VIA Wi-Fi modulon keresztül, és párosítja azokat a megjelenítő eszközzel. Miután a CSx VIA biztonságosan fel van szerelve egy acélvázra, rugalmas, egyedi képernyőmegoldást biztosít a csúcsminőségű vizsgálati képek streameléséhez, rögzítéséhez és megosztásához. Csatlakoztassa monitorját az integrált 1” RAM® tartóhoz.
 • A RIDGID® SeeSnake® HQx Dockot úgy tervezték, hogy rugalmas és kényelmes módot biztosítson a tablet csatlakoztatására a SeeSnake HQx Live alkalmazás használatakor. Rugós tartójának, dupla golyós karjának, forgatható állványának köszönhetően a HQx Dock a legtöbb tablettel kompatibilis, és állítható az optimális munkavégzés érdekében. Használja önálló egységként, vagy egyszerűen és gyorsan rögzítheti bármely RIDGID SeeSnake Compact sorozatú kábeltekercsére.

RIDGID szerszámok a csövek megmunkálására és ellenőrzésére

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha

Szervíz formanyomtatvány

Akció katalogusok
Katalógus RIDGID
Szolgáltatások az Ön számára.
Kövessen minket:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája
E-mail Facebook Instagram Linked In