Ridgidtools.hu
Mennyiségi kedvezmény RIDGID

A RIDGID gyártóról

RIDGID TOOLS, A SZAKEMBEREK PARTNERE


 1923 óta a RIDGID a biztonság és a legmagasabb minőség szimbóluma minden szakember számára. Mi a Ridgid Tool Company-nál komolyan vesszük ezt a hagyományt. Ezért az összes RIDGID márkájú szerszám ugyanolyan magas minőségi, szilárdsági és tartóssági követelmények szerint készül, mint az első nagy teherbírású csőfogó, több mint 80 évvel ezelőtt.
A forradalmi termék piacra dobása óta arra törekszünk, hogy a legjobb termékekkel felülmúljuk ügyfeleink elvárásait, és az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:

  • Biztos abban, hogy a RIDGID termékek megfelelnek a munkahelyek szigorú feltételeinek;
  • A gyorsabb munkát, több megrendelést és magasabb nyereséget biztosító hatékonyság;
  • Olyan innovációk, amelyek segítenek ügyfeleinknek új szolgáltatásokat kínálni és további bevételi forrásokat szerezni.

A RIDGID márka ígéretet jelent ügyfeleink számára. A megfelelő eszköz kiválasztásakor, amely használata után a nevét adja mindig jusson eszébe a profik a világmárkát választják. És a RIDGID kétség kívül az.
 
Miért választja ennyi szakember a RIDGID-et ? A válasz egyértelmű ... bíznak bennünk. RIDGID eszközök milliói érkeznek naponta gyárakba, összeszerelő helyekre, karbantartó munkákra és számtalan más helyre, a legnehezebb körülmények között. Ezeket az eszközöket rendkívüli melegben és hidegben használják, ellenállnak a szennyeződésnek és az iszapnak, és továbbra is megbízhatóan szolgálnak. A RIDGID világszerte vezető ipari termékként ismert, amely lehetővé teszi a szakemberek számára, hogy munkájukat gyorsabban és megbízhatóbban végezzék.
 
A RIDGID eszközök fejlesztésének egyik tervezési jellemzője a hatékony munka követelménye. Minden termékünket a munkahelyi kényelem szempontjából tervezzük. Ugyanakkor fejlett elemeket helyezünk el bennük annak érdekében, hogy szerszámaink és gépeink lehetővé tegyék használóik számára az összes munka lehető leggyorsabb elvégzését.
 
Az innovatív termékek fejlesztése és gyártása, amelyek megfelelnek a munkája folyamatosan változó igényeinek, a Ridge Tool társaság fontos küldetésének része.
 
Fejlett technológiáink nemcsak segítenek ma megoldani problémáit, hanem a jövőben is az Ön igényeire koncentrálnak.
Mint megbízható partner a szakemberek számára, meghallgatjuk az Ön igényeit és ösztönözzük, hogy hagyjon róla véleményt. Ezeket az információkat arra használjuk fel, hogy a visszajelzések alapján módosítjuk, vagy feljavítjuk termékeinket ügyfeleink igényei szerint.
 
Termékeink intuitív tulajdonságai segítenek csökkenteni a munkaerőköltségeket. Például a cső lokalizátoraink, melyekkel nyomonkövetheti a vezetékeket, magas hatékonysággal tud dolgozni könnyen és megbízhatóan. A RIDGID segít kevesebb időt tölteni az alkalmazottak képzésében, és lehetővé teszi, hogy jobban koncentráljon munkájára.
 
Bár az eszközök értékesítése üzleti tevékenységünk része, segítünk abban, hogy a munkája közben minnél kevesebb pót alkatrészt, vagy új szerszámot keljen vásárolnia. A hatékony munka több megrendelést, nagyobb bevételt és elégedettebb ügyfeleket jelent. Meggyőződésünk, hogy új irányokat vezetünk be, amelyek segítenek bővíteni vállalkozását és jobban boldogulni.
 
LIFETIME WARRANTY - ÖRÖKÉLET GARANCIA

A RIDGID® piaci pozíciója az összes termék csúcsminőségének eredménye.
A nyersanyagok szigorú ellenőrzése, a gyártás előkészítése, a késztermékek előállítása és csomagolása alapvető előfeltétele annak, hogy a RIDGID® általánosan a legmagasabb szakmai minőségi jelként ismerhető el.  Ezért a RIDGID® korlátlan garanciát vállal termékeire -  „LIFETIME WARRANTY“

Amire a garancia vonatkozik
Anyag- és gyártási hibák a RIDGID® szerszámokban

Kivételek
Az elektromos alkatrészekre nem vonatkozik a RIDGID® örökélet garancia - azokra az értékesítés dátumától számított egy évig érvényes a garancia.

Hogyan váltható be a garancia
A jótállás teljes érvényesítéséhez a teljes terméket el kell küldeni bármely engedélyezett RIDGID® szervizközpontba. A kulcsokat és egyéb kéziszerszámokat vissza lehet vinni a boltba, ahol megvásárolták őket.

Hogyan lesz eltívolítva a sérült alkatrész, amely garancia alatt van
A jogszerűen igényelt terméket megjavítják vagy kicserélik az ügyfélnek ingyenesen

Amit nem fedez a garancia
A helytelen használat, a nem megfelelő karbantartás, a normális kopás miatt bekövetkezett károk. RIDGE TOOL nem felelős a termékei használata során felmerült károkért.

Hogyan befolyásolják a garanciát a helyi törvények?
Azokat a tételeket, amelyeknél a RIDGID garanciája sérti a helyi törvényeket, a helyi törvényeknek megfelelően járunk el.

Csak ez a garancia és semmi más
Az ÖRÖKÉLET GARANCIÁT módosítani, vagy más féle garanciát kiadni semmilyen alkalmazottnak, ügyköknek, értékesítőnek és semmilyen más személynek tilos és jogtalan a RIDGE TOOL COMPANY nevében.

 

 

Szervíz formanyomtatvány

Akció katalogusok
Katalógus RIDGID
Szolgáltatásaink:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája