Ridgidtools.hu
100 rokov náradia RIDGIDMennyiségi kedvezmény RIDGID

A préselés jövője megérkezett! Ismerje meg a RIDGID legmodernebb présgépét

Nincs szükség kötelező éves szervizre, új dizájn, új megvilágítás korlátlan használat. A RIDGID bemutatja a présgépek éllovasait az RP 350 és az RP 351 présgépeket. A legújabb présgépek képesek préselni egészen 108mm-ig. Kisebbek, könnyebbek elődeiknél és rendkívül sok olyan innovatív funkcióval rendelkeznek, melyeket minden szakember értékelni tud.


Ridgid RP 350 présgép Kép. sz. 1 - A jövő megérkezett! A gyönyörű RIDGID RP 350-C hálózati kábellel.

Szerviz és kötelességek nélkül. Így működik az új présgép.

Az új szénkefe nélküli motor bebiztosítja, hogy a présgépnek nincs szerviz intervallum korlátja. A tesztek szerint több mint 100 000 préselést képes leadni gond nélkül szerviz nélkül. Azoknak akik rendszeresen préselnek ez egy óriási előny.

Az új motornak köszönhetően az RP 350 kisebb, könnyebb és jobb hanggal rendelkezik mint elődjei. Hasonlításképp 6cm-el rövidebb és pár grammal könnyebb az RP 340-nél.

Présszenzor a préselés ellenőrzésére

Legyen biztos a préselésben

Exkluzív nyomásszenzor, amely figyel minden egyes préselési ciklust és megerősíti ha helyesen zajlott le a folyamat. Így azonnal tudomására adja a gép, ha valami nem jól sikerült. Ideális az Ön lelkiismeretének tisztán tartásában.

Inteligens generáció – Kövesse a préselési folyamatot

Az új gépekben közös, hogy a gyártó jobb kommunikációra törekszik a kezelő és a gép között. Bluetooth-al felszerelve, melynek segítségével a présgépet összekapcsolhatja okostelefonjával és követheti a következő információkat: ciklusok száma, a gép helyzete (okostelefon GPS szerint), előző préselések és sok más. Ez nagyszerű, ha többen használják a gépet és nyomon kell követnie, hogy a présgéppel mennyit dolgoztak, illetve mikor és hol használták.

A gép minden aspektusa javult, felujított kezelési felület, mellyel kommunikál a présgép a kezelő felé. A lemerült akkumulátortól a Bluetooth -kapcsolaton át a meghibásodott préspofa jelzéséig.

RIDGID RP 350-C kezelési felülete
Kép. sz. 2 - Új kijelző fényjelzésekkel
LED világítás RIDGID RP 350-C
Kép. sz. 3 - Új LED megvilágítás
RIDGID RP-350 présgép
Kép. sz. 4 - RIDGID RP 350-C présgép hálózati kábellel


A présgép kialakítása és energiaellátása mindenkinek megfelel

Szűk helyeken dolgozik, vagy karbantartó munkát végez csövek közt? Válassza a pisztoly formájú RP 350. Többet dolgozik fej felett, vagy pozícióban? Akkor ideálisabb Önnek a puska formájú RP 351. Bármelyik formát részesíti előnyben a RIDGID-nél megtalálja az Önnek megfelelő présgépet.

Ugyanez vonatkozik az energiaellátásra is. A présgépek közt választhat levehető hálózati adapterrel (C jelöléssel), vagy az akkumulátoros verzióból (B jelöléssel). Végérvényesen mindkét verzió ugyanazt a testet tartalmazza és mindkét verzió használható akkumulátorral, vagy hálózati adapterrel egyaránt.

Ami jó az nem változik – soha!

Minden tulajdonság, amit a RIDGID présgépeken eddig díjaztak megmaradt.

  • Kompatibilitás MAKITA 18V akkumulátorral (RP 350)
  • Használhat REMS és Rothenberger standard préspofákat
  • Rosszul befogott pofa jelzése,
  • Jól leadott préselés jelzése,
  • Kiegyensúlyozott test, ergonómikus
  • Forgatható fej – mostmár korlátlan 360°,
  • ACC automatikus pofavisszatolás.

Végül pedig hozzátennénk, hogy a présgép olyan technológiákkal van felszerelve, ami kétség kívül a legfejlettebb présgéppé teszik a piacon. A gép lehetővé teszi a munkát elvégezni kevesebb erőfeszítéssel, gyorsabban és kényelmesebben.

Tetszett Önnek valamelyik présgép típus? Szeretne préspofával együtt csomag ajánlatot? Vagy kompaktabb gépet keres? Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk Önnek megtalálni a megfelelő gépet. Hívjon minket a  06 70 417 6555  telefonszámon, vagy írjon e-mailt az info@antprofitools.hu címre.

RIDGID présgép RP 350-C (Hálózati adapter 230V) 3 préspofával • ÚJDONSÁG Kép. sz. 6 - RIDGID présgép RP 350-C (Hálózati adapter 230V) • ÚJDONSÁG
RIDGID RP 350-C présgép (Hálózati adapter 230V) 3 préspofávalKép. sz. 7 - Présgép MAKITA akkumulátorral
RIDGID RP 350-C présgép TH, V préspofákkal

Kép. sz. 5 - Minden egy kofferben: Présgép 5 préspofával, hálózati adapterrel és Makita akkumulátorral. Valamint jut még mindig bőven van hely a kis szerszámoknak (csővágó, kalibrátor)
ant inštalatérske a potrubárske náradie

A választás során konzultáljon szakértőinkkel

Hivatalos forgalmazó ant Profitools Kft. - Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő gépet számárára

ant Profitools Kft.
Csőmegmunkáló gépek és szerszámok


Gát utca 21, 1095 Budapest
06 70 417 6555
info@antprofitools.hu

 

Szervíz formanyomtatvány

Akció katalogusok
Katalógus RIDGID
Szolgáltatásaink:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája