Ridgidtools.hu

RIDGID SeeSnake microDrain APX ellenőrző kamerarendszer TruSense rendszerrel, Ø 32 - 75 mm

 • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
 • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
 • Garanciális és jótállás utáni szerviz
 • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

RIDGID SeeSnake microDrain APX ellenőrző kamerarendszer TruSense rendszerrel, Ø 32 - 75 mm

A RIDGID SeeSnake® microDRAIN APX™ a TruSense rendszerrel ideális csőellenőrző kamera a kis csövekhez és a szűk kanyarokkal rendelkező csövekhez. A fejlett, rendkívül rugalmas nyomókábel és a kis átmérőjű kamera kialakítása lehetővé teszi a kis átmérőjű csövek, szifon kanyarok és kis sugarú kanyarok ellenőrzését, amelyeket más ellenőrző rendszerek gyakran nem tudnak ellenőrizni. Továbbfejlesztett kamerafunkciókat kínál, beleértve a TruSense technológiát és az automatikus képdöntést a tiszta, tiszta kép érdekében a csőben, valamint a képernyőn visszajelzést az aktuális kameraszögről és a kép tájolásáról. A MicroDRAIN APX tartalmaz egy állványt a CSx Via™ monitorral való használathoz, miközben nagyobb stabilitást biztosít.

Jellemzők:

 • Rugalmasság - A rendkívül rugalmas nyomókábel szűk kanyarokon és kis átmérőjű csöveken is áthalad - a legtöbb 1,5" (40 mm) lefolyócsőben több 90°-os kanyarral is áthalad.
 • Továbbfejlesztett kamerafunkció - Az APX kameratekercsek TruSense technológiát kínálnak HDR képérzékelővel a kiváló képminőségért a csőben, valamint TiltSense dőlésérzékelőt a kamera éles szöginformációjához.
 • Automatikus képfordítás - A CSx Wi-Fi Connected monitorhoz csatlakoztatva automatikusan megfordítja a kameraképet mozgó alkatrészek nélkül.
 • Hordozhatóság - A könnyű és kompakt kialakítás fele akkora, mint a népszerű vizsgálati rendszerek, könnyen tárolható a teherautóban, és könnyen szállítható a munkaterületre.
 • Stabilitás - Beépített állvány a jobb ergonómia érdekében, függőlegesen, 45 fokos szögben vagy fekve használható, négy lábon javított karfatartás és a CSx Via használatával létrehozott hely.
 • Tartósság - Edzett rozsdamentes acélból készült kamerafej és rugóegység a nagyobb tartósság, megbízhatóság és hosszú élettartam érdekében.
 • Láthatóság - A kamerafejek nagy hatékonyságú, hosszú élettartamú LED-eket tartalmaznak, amelyek jobb láthatóságot biztosítanak a csőben és nagyobb színpontosságot.
 • Nyomon követhetőség - A beépített 512 Hz-es szonda lehetővé teszi a vezeték és az aktuális pozíció egyszerű követését és helymeghatározását.
 • Sokoldalúság - Az összes SeeSnake monitorral működik, beleértve a Wi-Fi Hub csatlakoztathatósággal rendelkező CSx monitort vagy a CA-350 ellenőrző kamerát.
Műszaki adatok:

Súly5,25 kg
Hossz337 mm
Szélesség224 mm
Magasság411 mm
Orsó átmérő305 mm
Kamera átmérője22 mm
Kameratípusautomatikus képforgatással
Felbontás640x480
Csövekhez32 - 75 mm ( 11/4" - 3" )
Nyomókábel hossza20 m
Nyomókábel átmérője8,3 mm
A nyomókábel minimális hajlítási sugara64 mm
Szonda512 Hz, integrált


RIDGID szerszámok a csövek megmunkálására és ellenőrzésére

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
Szolgáltatások az Ön számára.
Kövessen minket:

Szervíz formanyomtatvány

Akció katalogusok
Katalógus RIDGID
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája
E-mail Facebook Instagram Linked In