Ridgidtools.hu
Mennyiségi kedvezmény RIDGIDmach-tech 2024

RIDGID RP 352-XL présgép

 • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
 • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
 • Garanciális és jótállás utáni szerviz
 • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

RIDGID RP 352-XL présgép

A RIDGID RP 352-XL présgép a leggyorsabb és legkönyebb XL présgép a piacon (108 mm csak 12 másodperc). A présgép képes M-es XL gyűrűket préselni egyetlen préseléssel. Nincs szükség 2 vagy 3 préselésre.Az RP 352-XL szabadalmazott QuickSwitch rendszerrel rendelkezik, melynek segítségével préselhet standard 32kN-os préspofákat is. Így nincs szükség más présgépre, az RP 352-XL tudja préselni a legkisebb standard pofáktól kezdve a legnagyobb XL gyűrűket is.

Az RP 352-XL -ból sem maradhatott ki a Press-CHECK funkció! Ez a kifejezés a nyomásszenzort takarja, mely minden préselésnél megvizsgálja, hogy rendelkezik-e a gép kellő energiával a helyes nyomás kipréselésére. Ezenkívül a présgép kijelzővel is rendelkezik, mely valós időben juttat információkat a kezelő számára, továbbá a Bluetooth csatlakozásnak köszönhetően az okostelefonján is követheti a présgép információit az ingyenes RIDGID Link alkalmazásban.

Tulajdonságok:

 • Egy gombnyomás - M-es profilú pofákat képes préselni 66,7-től egészen 108 mm-ig egy présciklussal. Nincs szükség más meghajtásra. Ami a hatékonyságot érinti, páratlan!
 • Gyors préselés – 108 mm M-profil lepréselése csak 12 másodperc; ez a RIDGID Fast-FWD Press technológiának köszönhető.
 • QuickSwitch™ Stroke - egyszerű váltás az XL és a standard préspofák közt. A standard préspofák préselésére nincs szükség másik gépre.
 • Beépített nyomásszenzor, mely vizsgálja és igazolja a préselést minden egyes gombnyomás után. Amennyiben a préspofa rosszul van behelyezve a gép nem présel.
 • A legkönnyebb XL gép, mindössze 3,8 kg. Tökéletes egyensúlyt és felhasználói kényelmet biztosít
 • Azonnali hozzáférés az adatokhoz a Bluetooth csatlakozásnak köszönhetően (az ingyenes RIDGID alkalmazással), valamint a gép rendelkezik beépített OLED kijelzővel is.
 • 350° fokban forgó fej - A kezelő képes bármely szögből préselni.
 • Többféle tápegység - Az RP 352-XL rendkívül rugalmas. A présgép használható 18 V lítium-ion RIDGID akkumulátorral, hálózati kábellel (5 m kábel), vagy akár 18 V Makita LXT akkumulátorral.
 • 32 kN-XL présgyűrűk (66,7-108,0 mm) - egyedi 4-szegmenses technológiával rendelkeznek, mely lehetővé teszi az XL fittingek legkönnyebb és leggyorsabb préselését. A gyűrű zára biztonságossá és könnyen kezelhetővé teszi a gyűrűt. A présgyűrű speciálisan edzett acélból készült mely ellenáll a nagy nyomásnak az armatúra, valamint a szerkezet deformációja nélkül.
 • A 32 kN-XL tápegység bemeneti iránya meg van jelölve.

Technikai adatok:

Súly (akkumulátor nélkül) 3,8 kg
Minimum préselési erő 32kN
Mérettartomány 12-108 mm
Méretváltás 3 helyzet: 40/80/100 mm
Tápegység 18 V 5,0 Ah Li-Ion akkumulátor
Fej forgása 350 °
LED megvilágítás igen
OLED kijelző igen, beépített
Bluetooth, aplikáció igen
Szerviz intervallum 32 000 préselés
Nyomásszenzor igen

RIDGID szerszámok a csövek megmunkálására és ellenőrzésére

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha

Szervíz formanyomtatvány

Akció katalogusok
Katalógus RIDGID
Szolgáltatások az Ön számára.
Kövessen minket:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája
E-mail Facebook Instagram Linked In