Ridgidtools.hu
Mennyiségi kedvezmény RIDGID

RIDGID KJ-3100-as vízsugaras tisztító

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

RIDGID KJ-3100-as vízsugaras tisztító

RIDGID KJ-3100-as vízsugaras tisztító
2" (50 mm) - 10" (250 mm) méretű lefolyó/csatornacsövekhez A RIDGID® KJ-3100 modellszámú hordozható vízsugaras csőtisztító 3.000 psi (205 bar) tényleges üzemi nyomást biztosít, s ezzel nagy kereskedelmi és ipari felhasználási területeken is alkalmazható. Ez a vízsugaras csőtisztító egy nagyon rugalmas és könnyű tömlőt hajt át 2" (50 mm) - 10" (250 mm) méretű vezetékeken - áttöri az üledék, szappan, zsír és lerakódások eltömődéseit. Amint visszahúzza a tömlőt, erőteljesen átmossa a vezetéket, kiöblítve a lerakódásokat és visszaállítva a csatorna vezetékek teljes, szabad áramlású kapacitását - mindezt ártalmas vegyszerek használata nélkül.
Nagy teljesítményű: 3.000 psi (205 bar) tényleges üzemi nyomás és 5,5 GPM (21 l/perc) áramlás a gyors, hatékony csőtisztítás érdekében.
Könnyű tömlő: A nylon fonatú tömlő jelentős súlycsökkenést és nagyobb rugalmasságot jelent - mindezt úgy, hogy a szilárdság nem csökken. A nyomás mélyebbre tudja hajtani a tömlőt a vezetékben.
Komplett: A KJ-3100-as modell kiszerelhető tömlődobjával nincs szükség drága hordozható tömlődobok vásárlására. A szabvány csomag tartalma beltéri és helyszíni alkalmazásokra lett összeállítva.
Kényelmes: Szerelje le teljesen a tömlődobot, hogy könnyebben be tudja tenni a szerviz furgonba. Egyszerűen csak forgassa a tömlődobot előre, hogy teljes mértékben hozzáférjen a motor benzintartályához és légszűrőjéhez.
Irányítható: A nagyteljesítményű 3.000 psi (205bar) vízsugaras berendezés kategóriájában a RIDGID KJ-3100 a piacon kapható legkönnyebben irányítható gépek egyike. Az egység az egyedülálló kétkerekű kocsiján könnyen átfér a normál méretű ajtókon, és játszi könnyedséggel megbirkózik a legszűkebb kanyarokkal is.
Impulzus működésű: A KJ-3100-es modell impulzus működésének bekapcsolásával könnyen legyőzheti a nehéz hajlatokat és szifonokat.
Minőség és megbízhatóság: Triplex szivattyú korrózióálló kovácsolt bronz fejjel. A fokozatcsökkentő segítségével a szivattyú kisebb (optimális) sebességgel tud üzemelni. A kevesebb szerelvény, tömlő és alkatrész minimalizálja a szivárgásokat és leállási időt - Ön folytathatja a munkát.
Sokoldalú: A nagy teljesítményű mosó csomag és vegyszer befecskendező rendszer kábelek, szerszámok és egyéb erősen szennyezett berendezések tisztítására szolgál.
Gyorsindítás: A 16 LE-s kézi indítású benzinmotor könnyen indul. Jellemzők: ON/OFF (Be/Ki) kapcsoló;üzemanyag elzáró csap, szivató és fojtószelep szabályzók;könnyen hozzáférhető olajbetöltő nyílás és olajszint jelző pálca.

RIDGID szerszámok a csövek megmunkálására és ellenőrzésére

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
Szolgáltatások az Ön számára.
Kövessen minket:

Szervíz formanyomtatvány

Akció katalogusok
Katalógus RIDGID
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája
E-mail Facebook Instagram Linked In