Ridgidtools.hu


Mennyiségi kedvezmény RIDGIDmach-tech 2024

RIDGID KJ-2200 vízsugaras tisztító

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

RIDGID KJ-2200 vízsugaras tisztító

RIDGID KJ-2200 vízsugaras tisztító
11⁄4" (32 mm) - 6" (150 mm) méretű lefolyócsövekhez
Ez a vízsugaras csőtisztító egy nagyon rugalmas és könnyű tömlőt hajt át 11⁄4" (32 mm) - 6" (150 mm) méretű vezetékeken - áttöri az üledék, szappan és zsír eltömődéseket. Amint visszahúzza a tömlőt, erőteljesen átmossa a vezetéket, kiöblítve a lerakódásokat, visszaállítva a csatorna vezetékek teljes, szabad áramlású kapacitását.
Nagy teljesítményű: 2.200 psi (150 bar) tényleges üzemi nyomás és 2,4 GPM (9 l/perc) áramlás a gyors, hatékony csőtisztítás érdekében.
Könnyen használható: A nyomás hajtja a tömlőt le e vezetékbe. Ön csak bevezeti a tömlőt a lefolyóba.
Impulzus működésű: A KJ-2200-es modell impulzus működésének bekapcsolásával könnyen legyőzheti a nehéz hajlatokat és szifonokat.
Hordozható: Az opcionális H-30-as modellszámú kocsi a vízsugaras tisztítót és a tömlőt a munkahelyre gurítja. A vízsugaras tisztító, nehezen hozzáférhető lefolyók, beltéri alkalmazások vagy helyszíni tárolás esetén könnyen, másodpercek alatt levehető a kocsiról.
Kényelmes: Az alapfelszereltség része az FV-1 lábszelep. Egyszerűvé és biztonságossá teszi a leszerelést vagy beltéri működtetést. Ön a víz kiáramlást a lefolyónál szabályozza, közben a vízsugaras tisztító kint marad.
Minőség és megbízhatóság: Triplex szivattyú korrózióálló kovácsolt bronz fejjel. A kevesebb szerelvény, tömlő és alkatrész minimalizálja a szivárgásokat és leállási időt - Ön folytathatja a munkát.
Sokoldalú: Az opcionális nagynyomású mosó csomaggal kábeleket, szerszámokat és egyéb erősen szennyezett berendezéseket tisztíthat.
• Az új és továbbfejlesztett 6.5 LE-s kézi indítású benzinmotor könnyen indul.
Jellemzők: Be/Ki kapcsoló; szivató és fojtószelep szabályzók;könnyen hozzáférhető olajbetöltő nyílás és olajszint jelző pálca.

RIDGID szerszámok a csövek megmunkálására és ellenőrzésére

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha

Szervíz formanyomtatvány

Akció katalogusok
Katalógus RIDGID
Szolgáltatások az Ön számára.
Kövessen minket:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája
E-mail Facebook Instagram Linked In