Ridgidtools.hu

Nagy teljesítményű vízvezetékszerelő szerszámok értékes ajándékkal


AJÁNDÉKOK VÍZVEZETÉKSZERELŐ SZERSZÁMOKHOZ

Kedves vízvezeték és csőszerelők. A RIDGID évtizedek óta nyújt segítséget a minőségi, nagy teljesítményű gépekkel való üzletvitelben. Most meg szeretnénk Önt jutalmazni az erős vízvezetékszerelő gépekbe történő befektetéséért, melyek segítik munkája hatékonyságát.

Január végéig vásároljon válogatott eszközöket ezen a weboldalon, és kap egy értékes és praktikus ajándékot. A RIDGID gépekbe történő befektetés most már kétszeresen megtérül!

ridgid ikony

HOGYAN KAPHAT AJÁNDÉKOT?

1. Vásárlás
Vásároljon gépet/gépeket 2019. január 31-ig ezen a weboldalon a téli akcióból. Az akciós gépek megtalálhatók az alábbiakban vagy a szórólapon ITT

2. Regisztráció
Regisztrálja vásárlását a www.ridgid.eu. webhelyen. A vásárlás regisztrálása max 10 percet vesz igénybe, és a számla beolvasására lesz hozzá szüksége.

3. Várja az ajándékát
Havonta egyszer, a gyártó ajándékokat küld mindenkinek, aki elvégezte az előző két lépést, ezért kérjük, türelemmel várjon ajándékára, melynek kézbesítésről értesítve lesz.

AJÁNDÉKOKMIÉRT VÁSÁROLJON AZ E-ÜZLETBEN

INGYENES SZÁLLÍTÁS 50 000 FT FELETT

KEDVEZMÉNY A REGISZTRÁCIÓ UTÁN

A MEGRENDELÉS AZONNALI FELDOLGOZÁSA

AJÁNDÉK A VÁSÁRLÁSHOZÁTLÉPNI AZ AKCIÓS SZÓRÓLAPRA A REGISZTRÁCIÓVAL KEDVEZMÉNYEKET KAP
Az ajánlat 2019. január 31-ig érvényes. Az ajándékok csak a szórólapon feltüntetett egyes termékekre vonatkoznak. A gyártó havonta egyszer küldi szét az ajándékokat, az ajándék nem az áruval együtt lesz kézbesítve, hanem későbbi kiszállítással.

Tételek: 1 - 19 / 19 (1 oldal)